Medarbeiderhåndbok

I denne medarbeiderhåndboken finner du informasjon om Bjørg Fjell AS og din rolle hos oss, samt praktiske opplysninger om arbeidsforhold og arbeidsrutiner. Her kan du også bli kjent med våre mål, vår kultur og hva vi tror på. Alt som gjør Bjørg Fjell AS til et annerledes og spennende vikarbyrå.

Visjon og kultur

I vikarbyråbransjen har vi funnet vår utfordrende og spennende nisje som et spesialbyrå innen kontor og regnskap. Utover dette dekker vi også oppdrag innen andre områder som for eksempel kundesenter/callsenter, logistikk, lager osv.

Selskapet ble etablert i 1985 og har i dag kontorer i Oslo, Drammen og Trondheim. Vårt virksomhetsområde omfatter også konsulenttjenester innen regnskap og økonomi.

Bjørg Fjell AS kan ikke eksistere og slett ikke fortsette sin positive utvikling uten lojale, dyktige og engasjerte medarbeidere. Vår utvikling er direkte avhengig av at du som er vår medarbeider bruker din kreativitet og dine evner på en best mulig måte. I dette ligger også at alle medarbeidere bruker sin personlighet til å tilpasse seg nye arbeidsmiljøer og forskjellige mennesketyper.

Vår kompetanse og erfaring betyr trygghet for deg!