Våre tjenester

Velg et rekrutteringsbyrå med lang og bred erfaring neste gang du skal ansette en ny medarbeider. Vi har over 30 års erfaring innen rekruttering og bemanning.

Enten firmaet ditt ser etter en ny medarbeider med spisskompetanse innen økonomi, regnskap eller administrasjon, eller en fleksibel ansatt med allsidig erfaring, kan det være utfordrende å finne rett kandidat til en stilling.

Kanskje du mottar såpass mange søknader at det er en utfordring å gå nøye gjennom dem alle, eller kanskje er det for få kvalifiserte personer som søker på stillingen. Uansett hvilken situasjon du befinner deg i, kan Bjørg Fjell Rekruttering hjelpe deg.

Bjørg Fjell er et rekrutteringsbyrå som har drevet med rekruttering og bemanning siden 1985. Vår lange og brede erfaring har gjort at vi er dyktige innen vårt fagfelt og vi kjenner godt til markedet. Vi benytter gode verktøy og metoder for å tiltrekke oss de mest kvalifiserte kandidatene.

 

Dette kan vi hjelpe deg med

Ansettelsesprosesser kan ta lang tid, og derfor er det lurt å få hjelp av oss. Vi kan hjelpe deg med hele prosessen, eller deler av den. Her er noen av tjenestene vi kan hjelpe deg med:

  • Jobbanalyse
  • Utforme en kravspesifikasjon
  • Lyse ut stillingen – både på FINN, men også via andre digitale kanaler, sosiale medier, og lignende
  • Employer Branding
  • Behandle søknader
  • Search og screening
  • Seleksjon
  • Gjennomføre intervjuer
  • Testverktøy for blant annet evne- og personlighetskartlegging
  • Referansesjekk

 

Dyktige kandidater til alle typer stillinger

Bjørg Fjell Rekruttering kan hjelpe deg med å finne kvalifiserte kandidater til enhver stilling innen økonomi, regnskap og administrasjon. Vårt rekrutteringsbyrå har et stort nettverk av kandidater som kanskje kan passe til akkurat den stillingen du vil fylle.

Dette kan være alt fra studenter og nyutdannede, til kandidater med lang erfaring eller ledere. For å finne de rette kandidatene kan vi utlyse stillingen i de rette digitale kanalene, og/eller bruke vårt eget nettverk.

Med over 30 års erfaring innen rekruttering, har vi et bredt nettverk av kandidater. Som rekrutteringsbyrå arbeider vi daglig med å oppdatere vår database med aktuelle kandidater til ulike type stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon.

Det gjør at vi kan finne kandidater som du ellers ikke hadde kommet i kontakt med uten hjelp av et rekrutteringsbyrå. Kanskje er vi allerede i kontakt med din neste medarbeider?

 

Hva slags person trenger din bedrift?

En av de viktigste stegene i en rekrutteringsprosess er å finne ut akkurat hva slags person dere er ute etter. Når vi bistår våre kunder med å finne nye medarbeidere, gjør vi en grundig analyse for å finne ut hvilke kvalifikasjoner og egenskaper den nye medarbeideren bør ha.

Vi kartlegger blant annet hva slags utdanning, erfaring og personlige egenskaper kandidaten bør ha for å beherske rollen. Dette gjør at vi kan utforme en kravspesifikasjon som vi kan gå ut fra når vi leter etter aktuelle kandidater.

 

Dette ser vi etter på et jobbintervju

Vi mottar ofte flere søknader fra kandidater som har mange av de rette kvalifikasjonene for stillingen. Kanskje har de høy utdannelse og relevant erfaring, eller kanskje de har jobbet med noe tilsvarende tidligere.

For å finne den rette personen som passer best inn i din organisasjon, legger vi også stor vekt på personlige egenskaper og evner. Hvis du for eksempel skal ansette en mellomleder, er det viktig at personen har de rette personlige kvalifikasjonene og evner å motivere og lede de ansatte.

Det er viktig å finne en person som faktisk kan utføre jobben – det er ofte ikke nok å kun ha den riktige formelle kompetansen.

 

Kartlegging av evne og personlighet

Vi mennesker har en tendens til å like personer som er like oss selv. For å unngå denne fallgruven innen rekruttering, kan det være lurt å benytte seg av verktøy for evne- og personlighetskartlegging i ansettelsesprosessen. Vi benytter testverktøy fra Human Content som er utviklet og tilpasset det norske arbeidsmarkedet.

Personlighetskartleggingen er basert på «Big Five», eller femfaktortradisjonen. Kartleggingen gir presise målinger av de mest grunnleggende personlighetsegenskaper. Det gir oss verdifull innsikt i hvordan en person mest sannsynlig vil fungere i forskjellige situasjoner og i forhold til andre mennesker.

 

Grundig referansesjekk

Referansesjekk kan både være tidkrevende, og det er ofte vanskelig å vite hva man skal spørre etter.

Dette er én av tingene Bjørg Fjell Rekruttering kan hjelpe deg med. Vi har lang erfaring med å sjekke referanser. Vi har standardiserte metoder og maler, og vi vet hva vi skal og kan spørre om for å få et mer helhetlig inntrykk av jobbsøkeren.

 

Rekrutteringsbyrå med personlig service

Vi har et stort fokus på personlig service overfor våre kunder. Vi kan hjelpe deg med hele rekrutteringsprosessen, eller bare deler av den.

Vi har kontorer i Oslo, Drammen og Trondheim. Her treffer du dedikerte rådgivere som alltid gjør sitt ytterste for å finne den beste kandidaten for din bedrift.

Våre rådgivere holder seg oppdatert på hva som beveger seg i markedet, og har et bredt nettverk av kandidater med forskjellig erfaring og bakgrunn. Vi er spesialister på rekruttering til stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi som rekrutteringsbyrå kan hjelpe deg. Vi gleder oss til å høre fra deg!