Våre tjenester

Vi samarbeider både med kandidater som er på jakt etter fast arbeid, og de som er på jakt etter et vikariat – begge av kort eller lang varighet. Du blir en av våre ambassadører som utad er med på å gi oss et kvalitetsstempel. Stadig flere nye oppdrag og kunder gir oss muligheter til å tilby deg meningsfylte oppgaver og variert arbeidserfaring. Men hvilke tjenester passer best for deg som jobbsøker?

Vikariat og bemanning

Å jobbe som vikar gir deg større fleksibilitet i forhold til arbeidstid og arbeidsoppgaver. Du blir en del av vår organisasjon, og en del av et arbeidsmiljø som legger vekt på å ta godt vare på deg, dine behov og dine ressurser.

Et vikariat eller en bemanning gir deg større frihet og gjør at du til en viss grad kan bestemme den arbeidstiden og de arbeidsoppgavene som passer best for deg. Etter hvert blir dette en livsstil for mange.

 

Fast ansettelse og rekruttering

Bjørg Fjell Rekruttering har et personlig og tilrettelagt tilbud til deg. Enten du er sjef og vil fortsette å være det, eller du er på jakt etter en mer spesialtilpasset jobb. Våre spesialområder er regnskap, økonomi, lønn, kontor og administrasjon. Men vi leverer også innen andre serviceområder, eksempelvis kandidater til kundesentre.

 

Hos oss får du utviklingsmuligheter

For oss er det viktig at hver enkelt av våre medarbeidere får muligheter til å utvikle seg og vokse med sine oppgaver. Variert arbeidserfaring får du best ved å jobbe som vår eksterne medarbeider.

Gjennom oppdrag i forskjellige bedrifter og miljøer får du hele tiden nye oppgaver og nye utfordringer. Som igjen gir deg bedre og mer komplett kompetanse. Du vil på sikt få styrke dine fremtidige muligheter på arbeidsmarkedet. Og ofte er det lagt opp til at et vikariat kan utvikle seg til å bli en fast ansettelse.

 

Hva er forskjellen på bemanning og rekruttering?

Bemanning blir ofte betegnet som midlertidige ansettelser eller vikariat der bedriften ønsker å leie inn en vikar for å dekke et midlertidig behov. Rekruttering er at vi bistår bedriften i ansettelsesprosessen til en direkte fast stilling. Bjørg Fjell Rekruttering tilbyr tjenester både innen bemanning og rekruttering.

 

Hvilke sektorer jobber dere med?

Bjørg Fjell Rekruttering er fagspesialister på rekruttering til faste- og midlertidige stillinger innen regnskap, økonomi, lønn, kontor, HR og administrasjon.

 

Bør jeg registrere meg hos bemanningsbyrå når jeg er jobbsøker?

Ja! Ved å registrere deg som jobbsøker hos oss, enten du ønsker vikariat eller fast stilling, blir vi kjent med at du søker nye utfordringer. Når du registrerer deg hos oss, ønsker vi å bli bedre kjent med deg og dine ønsker for en neste jobb. Slik kan vi bedre matche deg mot ledige stillinger hos våre kunder – både nå og i fremtiden.

Det er ikke alle stillinger som blir lyst ut offentlig. Ved å ha din CV registrert i vår database kan vi matche din profil opp mot alle ledige stillinger vi har inne.

Dersom du får et vikariat vil dette være en god mulighet for å tilegne deg erfaring og kompetanse. Dette kan senere være nyttig erfaring for andre vikariater og faste stillinger.