Om oss

Bjørg Fjell Rekruttering har over 30 års erfaring med rekruttering, bemanning, og vikartjenester. Vi etterstreber en personlig service, og jobber for at du som jobbsøker eller bedrift skal få tilbud om skreddersydde løsninger basert på ønsker og behov.

Vår filosofi

Det viktigste for oss i Bjørg Fjell er å skape trygghet for både kunder og kandidater.

Les mer

Historien vår

Bjørg Irene Fjell startet Bjørg Fjell AS i 1985. Da hadde hun jobbet flere år med vikartjenester innen regnskap, økonomi og lønn, og så at kundene hadde behov for en større grad av personlig service enn de tradisjonelle byråene kunne tilby. Vi er annerledes, og jobber hardt for å kunne komme med et personlig tilbud for alle – enten man er kunde eller jobbsøker.

Les mer

Personvern

Når du registrerer deg som kandidat hos oss vil vi behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du informasjon om de personopplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette, og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Les mer

Redegjørelse etter Åpenhetsloven

Åpenhetsloven er en ny lov, vedtatt av Stortinget og som trådte i kraft 1. juli 2022. Loven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmenheten tilgang til informasjon.

Les mer

Spørsmål? Våre team sitter på våre kontorer i Oslo, Trondheim og Drammen for å tilby deg god, personlig service.