Medarbeider

Er du nysgjerrig på hvordan det er å være en ambassadør for Bjørg Fjell? Her finner du informasjon om medarbeiderhåndboken, vår visjon og kultur, utviklingsmuligheter, og annen praktisk informasjon. Om det er noe du lurer på, eller om du trenger gode råd og veiledning rundt ditt arbeidsforhold, står din kontaktperson hos Bjørg Fjell alltid klar til å bistå.

Medarbeiderhåndbok

I medarbeiderboken vår finner du informasjon om oss og din rolle her hos Bjørg Fjell Rekruttering, samt praktiske opplysninger om arbeidsforhold og rutiner. Her kan du også bli kjent vår visjon, vår kultur, og hvilke utviklingsmuligheter og rettigheter du har – alt det som gjør Bjørg Fjell AS til et annerledes og spennende bemanningsbyrå.

Les mer

Varslingsrutiner

I Bjørg Fjell skal det være et godt og åpent ytringsklima hvor ansatte – som et ledd i den ordinære virksomheten – kan ta opp vanskelige forhold, kritikk og uenighet uten frykt for negative reaksjoner. Åpenhet, innsyn og rom for kritikk er grunnleggende for kvalitetssikring og utvikling av virksomheten i Bjørg Fjell.

Les mer

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Har du lyst til å jobbe som vikar innen økonomi, finans eller HR? Å jobbe som vikar vil si å ha en stilling av midlertidig varighet hos en av våre kunder. Du er da ansatt hos oss i Bjørg Fjell Rekruttering og har oppdrag i en midlertidig periode hos våre kunder.

Les mer

Har du spørsmål rundt det å være en del av Bjørg Fjell? Nøl ikke med å ta kontakt!

Ofte stilte spørsmål

Du får utbetalt lønn fra oss én gang i måneden. Datoen for utbetaling er den 15. i påfølgende måned.

Ved sykdom må du gi beskjed til din kontaktperson hos kunden som du er i oppdrag hos. I tillegg må du gi beskjed til din rådgiver i Bjørg Fjell Rekruttering. Din rådgiver vil hjelpe deg med egenmeldingsskjema, sykmelding og lignende.  

Egenmelding kan benyttes ved kortvarig sykdom eller fravær (1-3 dager). For å benytte egenmelding ved sykdom må du ha vært i kontinuerlige oppdrag i minimum 2 måneder hos oss. For mer informasjon, se medarbeiderhåndboken.

Blir du syk over lengre tid enn tre dager, må du ha sykemelding fra lege. Sykmeldinger kan ikke tilbakedateres og du må ha vært i arbeid i minst fire uker for å ha krav på sykepenger. For mer informasjon, se medarbeiderhåndboken.

Når du er ansatt hos Bjørg Fjell Rekruttering og i oppdrag hos en av våre kunder, fører du timer i vår portal. Du får innlogging til timeportalen når oppdraget begynner. I timelisten fører du når du kommer og går, hvor lang lunsjpause du har hatt og eventuelt fravær.

Timelisten skal sendes inn hver 14. dag. Frist for innsendelse er den 15. hver måned og siste dag i måneden. Lønnen utbetales den 15. i påfølgende måned.

De første 6 månedene i oppdrag for oss har du 14 dager oppsigelsestid. Etter seks måneder, har du én måned oppsigelsestid fra og med første dag i måneden etter at oppsigelsen fant sted.

Jeg hadde en trygg og god prosess med rekruttereren da jeg skulle søke ny jobb.