Jobbsøker

Hos Bjørg Fjell blir du en del av en organisasjon og et arbeidsmiljø som legger vekt på å ta godt vare på deg, dine behov, og dine ressurser – om du er på jakt etter fast stilling eller vikariat, kort- eller langsiktig engasjement. Våre spesialområder er regnskap, økonomi, lønn, kontor, og administrasjon, men vi rekrutterer også innen andre serviceområder.

vikarer på alle nivåer

Rekrutteringsprosessen

Vårt mål er å sikre våre kunder de best egnede kandidatene. I Bjørg Fjell jobber vi derfor langsiktig og strategisk med å etablere solide relasjoner med både våre kandidater, og våre kunder, som vi bruker aktivt i vår rekrutteringsprosess. Vi finner jobber som passer rett person på rett plass i hele landet. Ta kontakt så hjelper vi deg gjennom prosessen.

Les mer om rekrutteringsprosessen

Våre tjenester

Vi samarbeider både med kandidater som er på jakt etter fast arbeid, og de som er på jakt etter et vikariat – begge av kort eller lang varighet. Du blir en av våre ambassadører som utad er med på å gi oss et kvalitetsstempel. Stadig flere nye oppdrag og kunder gir oss muligheter til å tilby deg meningsfylte oppgaver og variert arbeidserfaring. Men hvilke tjenester passer best for deg som jobbsøker?

Les mer om våre tjenester

Hvordan skrive CV

Curriculum Vitae, eller CV, er latinsk for «livets løp». Hensikten med en CV er å gi arbeidsgiver eller bemanningsbyrå en rask og god oversikt over ditt profesjonelle livsløp, både når det gjelder utdanning, arbeidserfaring og annet som er relevant og som beskriver deg som jobbsøkende, i et optimalt format. Trenger du hjelp bistår vi deg gjerne.

Les mer om hvordan skrive CV

Hvordan er et jobbintervju?

Et jobbintervju bør aldri overlates til tilfeldigheter og dagsform. Du kan være svært kvalifisert rent formelt, men hvis du ikke gjennom intervjuet forsterker det positive inntrykket fra CV, attester og vitnemål, kan du miste jobbmuligheten. Her er derfor noen enkle og praktiske tips på hvordan du kan forberede deg.

Les mer om jobbintervju

Siste ledige stillinger

  • lasteikon Laster…

Stillingsbeskrivelse

Oslo / Heltid / Regnskapsmedarbeider

Er du på jakt etter ny jobb og lurer på hvordan vi kan hjelpe deg i den prosessen?