Vikarer på alle nivåer

vikarer på alle nivåer

Vikarer på alle nivåer: Bjørg Fjell AS har 30 års erfaring med vikartjenester innen regnskap, lønn, økonomi, kontor og administrasjon.

Bjørg Fjell Rekruttering har jobbet med bemanning og vikariat i over 30 år. Gjennom årene har vi opparbeidet en database med et utrolig bredt spekter av vikarer. Vi har variasjoner i både alder, utdannelse, arbeidserfaring og det vi kaller uformell kompetanse.

Uansett hva grunnen til at bedriften din trenger vikar er – det være seg sesongtopper, langtidsfravær, permisjon eller utdanning – så betyr det at vedkommende som skal inn i en stilling hos deg må fungere fra første dag. Da hjelper det lite å bruke et vikarbyrå som kun har en stor kvantitet vikarer å by på. Det du behøver er et byrå som kan tilby deg en person med akkurat den rette kombinasjonen: Faglig dyktighet, tilpasningsevne, nysgjerrighet på nye oppgaver og miljøer, samt IKT-kompetansen som skal til for å fungere i deres systemer og rutiner. «Alle» kan levere personell, men ikke alle kan levere de rette personene. Våre vikarer leverer ikke bare vikariater – de erstatter den personen og funksjonen du mangler.

Uansett hvilket nivå du trenger hjelp på, har vi hjelpen du trenger

Trenger du en ung, godt skolert kandidat? Eller ønsker du deg en som har lang erfaring, og som har bevist at vedkomne kjenner din bransje og vet hva som teller? Vi rekrutterer vikarer på alle nivåer, og våre utleide medarbeidere dekker begge disse ytterpunktene – og alt imellom. I tillegg til egen utdanning, tilbyr vi dessuten våre folk etterutdanning innen kjerneområdene våre. Visste du at du også kan leie inn ledere for kortere perioder hos oss? Et av utgangspunktene våre er at våre ledere skal være kompetente til å lede så å si alle typer virksomheter innenfor våre kjerneområder.

Vikarer har en tendens til å bli. Lenge.

Vi har en filosofi om at det alltid finnes jobb til flinke folk. Utfordringen deres er å finne ut hvor jobbene er. Et oppdrag hos en av våre kunder har for mange vært veien til en fast stilling. Og det på en arbeidsplass hvor man trives og får oppgaver som utfordrer både utdanning og erfaring. Når vi snakker om rekruttering, er det en egen del av virksomheten hos oss i Bjørg Fjell AS.

Vår avdeling Search & Selection er spesialister som går enda mer omfattende til verks. De leter opp og velger ut de beste kandidatene for faste stillinger, som regel spesialister eller ledere hos våre oppdragsgivere. De legger enda mer vekt på parametere som utdannelse, kompetanse, erfaring, resultater, og ikke minst EQ. For mange i ledende stillinger er det til tider viktigere med EQ en med IQ – i alle fall når man har personalansvar. Husk at er den samme kompetansen vi benytter når vi eksempelvis finner en økonomisjef som skal stå i jobb et halvt år, som når vi rekrutterer en til samme stilling på fast basis.

 

Snakk med oss, så finner vi det du er på jakt etter!

Enten du er ute etter et godt sted å være vikar eller jakter kompetente vikarer til din bedrift, er Bjørg Fjell AS et godt sted å lete. Vi er kjent for å ta godt vare på våre eksterne medarbeidere, både via etterutdanning og sosialt. Som arbeidsgiver får du rett person på rett plass innen regnskap, lønn, økonomi, kontor og administrasjon – og på absolutt alle ansvarsområder.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi som rekrutteringsbyrå kan hjelpe deg. Vi rekrutterer vikarer på alle nivåer.