Fast jobb eller vikar?

Midlertidige og faste ansettelser er egentlig to sider av samme sak. Det viktigste er at du får rett person til jobben.

Har bedriften din råd til feilansettelser?

Det koster å gjøre feil. Enten du trenger hjelp til å ta unna en gitt arbeidsmengde eller fylle inn en midlertidig ledig stilling. Eller du er på jakt etter en ny, viktig medarbeider i en fast stilling. I dag er det et hardere trykk enn noen gang på formell kompetanse. Allikevel er det ikke sikkert den med mest utdannelse passer best til den jobben du ønsker utført. Avhengig av hvilket nivå jobben ligger på, mener vi i Bjørg Fjell Rekruttering at det er viktigere at du får rett person til jobben, enn at du får den som er best kvalifisert på papiret.

Lederjobber kan være spesielt utfordrende. Det går ofte måneder fra ansettelsesprosessen starter, til rette person er funnet og tilbudet er akseptert. Det kan likevel koste bedriften din mindre om du får kvalifisert hjelp. Å skanne markedet for interessante kandidater, vurdere dem på bakgrunn av renommé og CV, innhente referanser og intervjue dem tar tid. Din og dine ansattes tid skal dere fortsatt bruke til det dere er best til. Det er vi hos Bjørg Fjell AS som kan ansettelsesprosessen best.

 

Trygghet er viktig, både for vikariat og faste ansettelser

Ifølge daglig leder hos Bjørg Fjell, Kristian Wold, er det et tankekors at mange kunder ringer når de trenger midlertidig arbeidskraft, men «glemmer» å ta kontakt ved faste ansettelser.

– Vi er spesialister innenfor regnskap, lønn, administrasjon, kontor og økonomi – for å nevne noe. Vi er også spesialister når det kommer til å finne den rette personen til faste ansettelser. Ved at vi står utenfor kunden, selv om vi kjenner kundens særpreg og miljø, har vi en vinkling på ansettelser som de færreste av kundene våre er i stand til å ha selv. Vi setter ikke inn vår prestisje på annet enn å få tak i det rette mennesket til å gjøre best mulig jobb – gitt det miljøet og de forutsetningene jobben befinner seg i. Det er like fullt et paradoks at de samme som gir oss 100% tillit for å fylle midlertidige behov med de rette menneskene, ikke ser at vi faktisk sitter på både kompetanse og menneskelige ressurser for de faste jobbene, også.

 

Personlig service er bakgrunnen for Bjørg Fjell AS

Bjørg Irene Fjell startet bedriften for 30 år siden, fordi hun savnet personlig service i det byrået hun jobbet for. Vi ønsker at du skal ha kun én kontaktperson hos oss. Enten du er på jakt etter jobb eller mennesker. Vi tar vare på dem vi jobber med og for. Det betyr at vi kan beholde de beste og tilby det beste.

I et bemanningsbyrå som driver både med hjerte og hjerne, legger vi mer vekt på EQ enn IQ. Bjørg Fjell er drevet med solide resultater fra starten av. Det betyr at vi kommer til å være i markedet i mange år fremover. Vi kommer til å være der for deg i årene som kommer. Enten du er på jakt etter jobb på kort- eller langvarig sikt, eller du er på jakt etter noen som kan fylle en stilling hos deg – også det på kort- eller langvarig sikt.