En trygg partner i jakten på riktig medarbeider

Bilde av ansatte som rekrutteringsbyrå i Oslo, Drammen og Trondheim

Nyansettelser kan være en risikosport, og et feilsteg kan koste bedriften din mye penger. Bjørg Fjell Rekrutteringsbyrå er en trygg partner som bidrar til en smidigere prosess. Og vi har lang erfaring med å finne kandidaten som best passer din bedrifts behov.

– Å finne den riktige medarbeideren kan være en lang, vanskelig og tidkrevende prosess. Samtidig er det en av de viktigste oppgavene man som bedriftsleder gjør, sier rådgiver i Bjørg Fjell Rekruttering, Christian Molin.

 

Spesialister på markedet

Bjørg Fjell er spesialister på økonomistillinger og har til enhver tid en stor database med relevante kandidater. Vi kjenner markedet og vet dermed hvilke behov som gjelder for din bedrift.

En god ansatt tilfører entusiasme, arbeidsvilje og profitt til bedriften. Feilansettelser kan derimot bli kostbare ved at dyrebar tid går med i prosessen. I tillegg stjeler det fokus fra andre arbeidsoppgaver. Ved å hyre inn et rekrutteringsbyrå som kjenner markedet kan organisasjoner spare mye tid, og samtidig være sikker på at man får riktig person med på laget.

– Vi er spesialister på vårt område og vet hele tiden hvordan markedet ser ut, sier Molin.

Bjørg Fjell Rekrutteringsbyrå holder seg konstant oppdatert på hva som beveger seg i markedet og hvilke kandidater som er å finne. Vi besøker blant annet jevnlig Handelshøyskolen BI i Oslo for både å holde kontakt med en viktig utdanningsinstitusjon, og for å lete frem nye, gode kandidater.

Bjørg Fjell Rekruttering er menneskekjennere

Men det er ikke bare kompetanse og erfaring det skal legges vekt på i jakten etter rett kandidat. Mer enn 30 års erfaring har vist oss i Bjørg Fjell AS at menneskekunnskap er vel så viktig å inneha for våre rekruttere. Rådgiverne i Bjørg Fjell AS har lang erfaring med å matche kandidater og kunder basert på dette og skape en vinn-vinn-situasjon for begge parter.

– Vi er flinke til å lese mennesker og søker alltid en 100% match, forteller Molin.

Tett samarbeid med kunden

Bjørg Fjell starter alle prosesser med en grundig kravspesifikasjon i samarbeid med oppdragsgiver. Denne danner grunnlaget for hele rekrutteringsprosessen og er det absolutt viktigste verktøyet for å sikre et godt resultat. Som organisasjon kan man bruke Bjørg Fjell AS som partner fra start til slutt, eller til deler av prosessen – som søk eller sluttvurderinger.

 

En trygg partner tilpasset ditt behov

Rema Regnskap kontaktet Bjørg Fjell for hjelp i sin ansettelsesprosess. Avdelingsleder Marianne Løwe var meget fornøyd med resultatet av partnerskapet:

– Vi har fortsatt å bruke Bjørg Fjell AS fordi vi får service tilpasset vårt behov. Vi har ansatt flere gode kandidater, og i tillegg har vi et godt samarbeid og en god tone, forteller Løwe.

Dersom du er ute etter å eliminere risiko og samtidig spare tid og penger vil Bjørg Fjell Rekruttering være en trygg partner i jakten på din neste medarbeider.