Executive search – hvordan finne den rette spesialisten

executive search

Trenger du en dyktig leder eller en spesialist? Da kan Bjørg Fjell Rekruttering hjelpe dere med executive search. Vi finner den rette personen for jobben.

Bjørg Fjell Rekruttering har over 30 års erfaring med rekruttering, og vi hjelper din bedrift å finne spesialisten eller lederen dere leter etter. Bjørg Fjell Rekruttering kan hjelpe dere med å finne kvalifiserte kandidater der det er sterk konkurranse om de rette talentene, og kan tilby spesialister på seniornivå og dyktige ledere til akkurat den posisjonen du trenger.

 

Vi er spesialisert innen følgende fagfelt

 • Regnskap
 • Økonomi
 • Lønn
 • Kontor
 • HR
 • Administrasjon

Trenger du en senior regnskapsfører? Eller en leder med lang erfaring? Da kan vi i Bjørg Fjell Rekruttering hjelpe deg. Vi gir oss ikke før vi finner den rette personen for jobben.

La oss gjøre executive search for dere – så kan dere bruke tiden på andre oppgaver.

Hva er executive search?

Innenfor rekruttering handler executive search om å finne høyt kvalifiserte kandidater til spesialist- eller lederstillinger. Dette kan for eksempel være å søke etter kandidater som har den profilen og de ferdighetene dere er ute etter.

 

Vi finner de rette talentene og de erfarne lederne

Med andre ord finner vi aktuelle kandidater som ikke nødvendigvis har søkt på stillingen. Slik kan vi komme i kontakt med kandidater som ikke er på aktivt jobbsøk, og som har den kompetansen og erfaringen som dere har behov for. Vi kartlegger ulike kandidater for dere, og finner den eller de som er best kvalifisert for stillingen.

Skreddersydde løsninger med executive search

Den beste kandidaten er ikke alltid den som ser best ut “på papiret”. Ofte er det vel så viktig at personen passer inn i bedriftskulturen, og at personens kompetanse utfyller annen kompetanse i arbeidsmiljøet. Vi skreddersyr søket slik at vi finner noen som passer til nettopp deres bedrift.

 

Erfaring med spesialister og ledere

Det er flere grunner til at bedrifter søker en ny leder. Kanskje dere har opprettet en ny avdeling? Eller kanskje dere trenger en leder til et nytt prosjekt? Vi har erfaring med å finne kompetente spesialister, dyktige mellomledere og erfarne ledere.

En dyktig leder er både kunnskapsrik, handlekraftig og klarer å håndtere konflikter på arbeidsplassen. Vi hjelper dere med å finne en god leder til deres bedrift.

 

Et rekrutteringsbyrå sparer deg for verdifull tid

En rekrutteringsprosess kan være lang og tidkrevende. Nøkkelpersoner i bedriften må utforme stillingsannonsen, behandle søknader, foreta intervjuer og vurdere hvem som er best kvalifisert. Dette kan gjøre det vanskelig å fylle en ledig stilling.

 

Vi hjelper dere gjennom hele prosessen – fra annonse til ansettelse

Hos oss får dere hjelp under hele prosessen – fra annonse til ansettelse. Vi kan blant annet bidra med:

 • Kravspesifikasjon
 • Stillingsannonse
 • Intervjuer
 • Testverktøy (personlighetskartlegging og evnetest)
 • Sluttvurdering

Vi har mange års erfaring med å utforme kravspesifikasjoner og stillingsannonser, og vårt mål er alltid å nå ut til de mest kvalifiserte kandidatene til stillingen. Våre rådgivere tar seg gjerne av førstegangsintervju for å sile ut de mest kvalifiserte søkerne. Til slutt gir vi en vurdering av hvem vi synes kvalifiserer seg best til stillingen. Dere sparer både tid og får løpende rådgivning gjennom hele prosessen ved å bruke et rekrutteringsbyrå.

 

Lang erfaring i bransjen

Vi har lang erfaring med executive search, rekruttering og bemanning. I over 30 år har vi hjulpet bedrifter å finne rett person på rett plass. Vårt mål er at dere skal få en ny ansatt som skaper verdi for bedriften. Vi vil at prosessen skal være best mulig for dere.

Leter din bedrift etter en spesialist eller leder? Bjørg Fjell Rekruttering finner den dere trenger. Ta kontakt for en hyggelig prat.