Rekrutteringsbyrå i Oslo, Drammen og Trondheim

En trygg partner

Det å finne den helt rette medarbeideren kan være en utfordrende og krevende oppgave. Ofte fører det til en stor belastning på egen administrasjon. I tillegg strekker rekruttering av nye medarbeidere seg gjerne over lengre tid. Man binder opp nøkkelpersonell som kunne vært utnyttet til det beste for bedriften på andre måter.

Kjenner du deg igjen i hele eller deler av denne beskrivelsen? Da bør du vurdere å få hjelp av en ekstern leverandør som kan bistå deg med å finne den rette medarbeideren for din bedrift.

Bjørg Fjell Rekruttering er et rekrutteringsbyrå lokalisert i Oslo, Drammen og Trondheim. Her hos Bjørg Fjell jobber vi med rekruttering, bemanning og executive search etter ledere og fagspesialister innen mange bransjer. Vi setter vår ære i å gjøre en god jobb og gir oss ikke før vi finner den rette kandidaten for deg og din bedrift.

 

Rekrutteringsbyrå som hjelper deg fra jobbannonse til ansettelse

Hos oss i Bjørg Fjell Rekruttering legger vi vekt på å kunne tilby deg alt: Fra komplette løsninger hvor vi bistår deg fra start til slutt til deler av prosessen, som eksempelvis søk eller sluttvurderinger av kandidater. Fra kravspesifikasjon, annonse til ansettelse – vi er med deg hele veien.

Oppgaven vår er å avlaste deg og din organisasjon ved gjøre rekruttering til en profesjonell prosess, som vil skape verdier for deg og din bedrift.

Vår bedriftsfilosofi er personlig service, og vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset din bedrift og bedriftskultur. Våre dyktige medarbeidere har inngående kjennskap til rekrutteringsfaget og de jobber alltid hardt for å imøtekomme dine behov.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Bjørg Fjell Rekruttering holder til i Oslo, Drammen og Trondheim, og vi er alltid klare for en prat!