Rekrutteringsbyrå i Oslo, Drammen og Trondheim

Bjørg Fjell Rekruttering er et rekrutteringsbyrå lokalisert i Oslo, Drammen og Trondheim. Det å finne den helt rette medarbeideren kan være en utfordrende og krevende oppgave og ofte fører det til en stor belastning på egen administrasjon. I tillegg strekker rekruttering av nye medarbeidere seg gjerne over lengre tid der man binder opp nøkkelpersonell som kunne vært utnyttet til beste for bedriften på andre måter.

Kjenner du deg igjen i hele eller deler av denne beskrivelsen? Da bør du vurdere å få hjelp av en ekstern leverandør som kan hjelpe deg med å finne den rette medarbeideren.

Hos Bjørg Fjell jobber vi med rekruttering og executive search etter ledere og fagspesialister innen mange bransjer. Vi setter vår ære i å gjøre en god jobb og gir oss ikke før vi finner den rette kandidaten for deg og din bedrift.

 

Rekrutteringsbyrå som hjelper deg fra jobbannonse til ansettelse

Hos Bjørg Fjell legger vi vekt på å kunne tilby deg alt fra komplette løsninger hvor vi bistår deg fra start til slutt til deler av prosessen som søk eller sluttvurderinger. Fra kravspesifikasjon, annonse til ansettelse – Vi er med deg.

Vår oppgave er å avlaste din organisasjon ved gjøre rekruttering til en profesjonell prosess, som vil skape verdier for deg og din bedrift.

Vår bedriftsfilosofi er personlig service, og vi tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset din bedrift og bedriftskultur. Vår stab av dyktige medarbeidere har inngående kjennskap til rekrutteringsfaget og de jobber hardt for å imøtekomme dine behov.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi holder til i Oslo, Drammen og Trondheim og er alltid klare for en prat!