Rekruttering – hvordan fungerer prosessen?

Å ansette riktig person krever erfaring, kunnskap og de rette verktøyene. Bjørg Fjell Rekruttering har vært fagspesialister på dette siden 1985.

Rekruttering er der det hele startet

Det var Bjørg Irene Fjell som startet Bjørg Fjell Rekruttering i 1985. Bjørg Irene hadde jobbet med rekruttering i flere år, men merket av kundene ønsket en større grad av personlig service og oppfølging.

Hun ville skape et rekrutteringsbyrå der kundene og jobbsøkerne fikk personlig service. Det er fortsatt vår visjon den dag i dag. Enten du er jobbsøker eller kunde, vil vi at du skal ha færrest mulige kontaktpunkt gjennom ansettelsesprosessen. På den måten blir vi godt kjent med deg og dine behov.

I dag består vi av ca. 20 ansatte fordelt på kontorene i Oslo, Drammen og Trondheim. Vi har drevet med rekruttering i mer enn 30 år, men benytter oss av oppdaterte metoder for å finne de beste kandidatene til enhver stilling.

 

Unngå feilansettelser og frigjør tid

Vi tilbyr, i tillegg til bemanning til midlertidige stillinger, også tjenester innen rekruttering til faste stillinger.

Ansettelsesprosesser er ofte krevende, og det er fort gjort å ansette en person som viser seg å ikke passe inn i stillingen. Å finne den rette personen krever mye tid. Feilansettelser kan koste firmaet dyrt. I verste fall kan feilansettelser gjøre at firmaet mister kunder eller forretningsmuligheter.

Ved å benytte et rekrutteringsbyrå som Bjørg Fjell Rekruttering kan du unngå feilansettelser. Samtidig får du bedre tid til å gjøre andre oppgaver. Våre ansatte har inngående kunnskap om hele ansettelsesprosessen, og gir seg ikke før de finner den riktige medarbeideren for deg.

Slik finner vi den beste kandidaten til deg

Vi kan hjelpe deg med hele eller deler av ansettelsesprosessen – fra før stillingen utlyses til personen er ansatt. Prosessen begynner med at vi tar en grundig gjennomgang av alle kvalifikasjonene og egenskapene du ser etter i den nye medarbeideren.

Deretter starter søket etter kvalifiserte kandidater til stillingen du vil besette. Vi hjelper deg med jobbanalyse, utforming og utlysning av stillingsannonse. I tillegg til screening, intervjuer, seleksjon, testverktøy, referansesjekk med mer. Vi er spesialister på vårt område og er alltid oppdatert på hva som skjer i jobbmarkedet.

Fordeler ved å bruke et rekrutteringsbyrå

Det er mange grunner til hvorfor du bør benytte deg av et rekrutteringsbyrå. For det første stjeler ansettelsesprosessen mye tid og ressurser som heller kunne blitt brukt på kjernevirksomheten. Dette gjør også at viktige nøkkelpersoner i bedriften må behandle søknader, gjennomføre intervjuer, blir sittende i møter og må prioritere bort andre viktige oppgaver. Ved å bruke et rekrutteringsbyrå som Bjørg Fjell Rekruttering kan du være sikker på at du sparer mye tid.

En annen fordel er at ansettelsesprosessen blir gjort på en grundig og profesjonell måte. Med oss på laget får du hjelp av dyktige rådgivere som har lang og bred erfaring innen sitt fagfelt. Vi har mye kunnskap og erfaring med hvilke metoder du kan benytte og hvordan prosessen bør gjennomføres. Vi bistår med å ivareta både jobbsøkerne og ditt firmas omdømme gjennom hele prosessen.

 

Rekruttering av ledere

Vi har nå også et økt fokus på å rekruttere ledere. Å finne en kvalifisert toppleder eller mellomleder krever mye tid og krefter, da man må gå grundig til verks for å finne den rette kandidaten.

En dyktig leder er viktig for at de ansatte skal prestere best mulig, og det er derfor fornuftig å få hjelp av et rekrutteringsbyrå når du skal ansette en leder.

Hvis du trenger hjelp til å rekruttere en leder til din bedrift, kan vi bruke vårt nettverk og våre verktøy for å finne den rette personen. Vi har et bredt kontaktnett av dyktige mennesker som kan passe godt inn i den ledige stillingen i din virksomhet. Det gjør at du får flere kandidater å velge mellom enn om du lyser ut stillingen på egenhånd.

 

Personlighetstester og referansesjekk

I tillegg er våre rådgivere sertifisert i verktøy for evne- og personlighetskartlegging, som gjør at du i større grad sikrer rett person på rett plass.

Vi kan hjelpe deg med hele ansettelsesprosessen, eller bare deler av den. Vår kunnskap om rekruttering gjør at vi vet hvordan vi skal finne kandidaten som din bedrift har behov for.

Enten du trenger hjelp til å finne en erfaren leder eller en ansatt på medarbeidernivå, kan vi hjelpe deg. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat.