2018 Bf 1209 034 Bedrift 1024X401Px 72Dpi

Temaoversikt Artikler

Rekrutteringsbyrå Trondheim

Skal du ansette i Trondheim? Da bør du kontakte Bjørg Fjell Rekruttering. Vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim hjelper deg med hele prosessen.

Kontakt oss

En ansettelsesprosess kan ta lang tid. Det kan også bety at nøkkelpersoner i bedriften må bruke verdifull tid på for eksempel intervjuer. Hvis dere bruker et byrå til hele eller deler av prosessen, kan dere spare tid og heller fokusere på kjernevirksomheten deres. La oss i Bjørg Fjell Rekruttering hjelpe dere.

Gode grunner til å velge et byrå

Det er flere gode grunner til å velge et byrå når dere skal ansette:

  • Dere sparer verdifull tid
  • Vi kan håndtere hele prosessen
  • Vi har 30 års erfaring

Skal dere ansette? Kontakt vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim for en hyggelig prat. Dere velger selv om dere trenger hjelp til hele eller deler av prosessen. Vi bistår dere gjerne.

Dyktige kandidater til en rekke fagfelt

Bjørg Fjell Rekruttering hjelper dere med ansettelsesprosessen i Trondheim. Kanskje har dere opprettet en ny stilling, eller kanskje dere har mottatt en oppsigelse fra en ansatt? Vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim bistår dere gjerne.

Vi er spesialisert innen:

  • Regnskap
  • Økonomi
  • Lønn
  • kontor
  • HR
  • Administrasjon

Executive search i Trondheim

Vi kan også bistå bedriften med executive search i Trondheim. Innen rekruttering betyr dette å finne spesielt høyt kvalifiserte kandidater til stillinger på seniornivå. Vi hjelper dere med å finne en kompetent spesialist eller en dyktig leder til stillingen, som passer bedriftens miljø og ambisjoner. Kontakt Bjørg Fjell Rekruttering dersom dere trenger executive search i Trondheim.

Rekrutteringsbyrå i Trondheim: Fra annonse til ansettelse

Vi kan håndtere hele prosessen for dere. Hos oss får dere hjelp fra annonse til ansettelse. Vårt mål er at dere skal få en ansatt som er et verdifullt bidrag til bedriften, og vi gir oss ikke før vi har funnet den rette kandidaten.

En annonse som tiltrekker seg de beste kandidatene

Vi har 30 års erfaring innen rekruttering. Vi vet hva som skal til for trekke til seg de beste kandidatene – og de riktige kandidatene, ikke minst. Den riktige personen er ikke alltid den med lengst CV. Riktig kompetanse og en personlighet som passer inn i arbeidsmiljøet er vel så viktig.

Intervjuer

Vi er gjerne med på intervjuene sammen med dere. Ofte er det vi som tar oss av førstegangsintervjuene. Denne delen av prosessen er viktig for å sile ut de mest aktuelle kandidatene. Bjørg Fjell Rekruttering har lang erfaring med intervjuer, og vi vet hva vi skal spørre om for å finne ut om kandidaten passer til jobben.

Sluttvurdering

Mot slutten av prosessen foretar vi en sluttvurdering, og kommer så med våre anbefalinger til dere. Vi fokuserer på både erfaring, hvordan kompetansen passer inn og hvordan personen passer inn i bedriftskulturen.

Trenger din bedrift nye ansatte i Trondheim?

Da bør dere kontakte vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim. Bjørg Fjell Rekruttering hjelper dere å finne den rette personen til jobben. Vi tar gjerne av oss hele prosessen fra annonse til ansettelse. Vi gleder oss til å høre fra dere.

Kontakt oss