Jess

Temaoversikt Artikler

Rekrutteringsbyrå Drammen

Trenger din bedrift i Drammen nye ansatte? La oss i Bjørg Fjell Rekruttering hjelpe deg. Vårt rekrutteringsbyrå i Drammen håndterer gjerne hele prosessen.

Kontakt oss

Det kan være krevende å ansette nye arbeidstakere. Ofte fører det til at nøkkelpersoner må bruke mye tid på søknader og intervjuer. Hvis dere ønsker å bruke tiden på andre oppgaver og få hjelp av noen som har mange års erfaring med rekruttering, bør dere bruke et rekrutteringsbyrå. Bjørg Fjell Rekruttering kan hjelpe dere med hele eller deler av prosessen.

Vi hjelper dere å finne rett person til jobben.

Derfor bør du ansette gjennom et byrå

Det er flere fordeler ved å bruke et byrå:

  • Dere sparer tid – som kan brukes på noe annet
  • Vi kan håndtere hele eller deler av prosessen
  • Vi har gode verktøy og metoder for ansettelse
  • Vi har 30 års erfaring innen rekruttering

Leter dere etter nye ansatte i Drammen? Ta kontakt med vårt rekrutteringsbyrå i Drammen for en prat om hva vi kan hjelpe dere med. Vi tilpasser oss deres behov – enten det er intervjuer, executive search eller hele prosessen.

Spesialister innen økonomi og administrasjon

Hos oss får dere hjelp med ansettelsesprosessen i Drammen. Vi har 30 års erfaring innen bemanning og rekruttering, og vet derfor hvordan vi finner den beste kandidaten.

Vi er spesialisert innen:

  • Regnskap
  • Økonomi
  • Lønn
  • Kontor
  • HR
  • Administrasjon

Trenger dere en revisor? Eller kanskje dere trenger en ny HR-konsulent? Da kan dere kontakte vårt rekrutteringsbyrå i Drammen. Vi hjelper dere med ansettelsesprosessen.

Vi hjelper dere fra annonse til ansettelse

Vårt rekrutteringsbyrå i Drammen har erfaring med hele ansettelsesprosessen. Vi bidrar gjerne med annonse, intervjuer og sluttvurdering. Målet vårt er at prosessen skal bli så god som mulig for dere.

Attraktive annonser

Bjørg Fjell hjelper dere med å skrive attraktive stillingsannonser som tiltrekker seg kandidater. Hensikten er at annonsen utformes nettopp for at kandidatene som er mest kvalifisert skal søke.

Intervjuer med aktuelle kandidater

Vi er gjerne med på intervjuene sammen med dere, og vi tar oss ofte av førstegangsintervjuene. Denne delen av prosessen er viktig for å stå igjen med de mest aktuelle kandidatene i videre prosess. La oss ta oss av dette – så kan dere fokusere på deres kjernevirksomhet.

Vurdering av kandidatene

Etter intervjuene gjør vi en grundig sluttvurdering av kandidatene, og kommer så med våre anbefalinger til dere. Underveis er det ikke bare søkernes kompetanse vi fokuserer på. Det er også viktig hvordan søkeren utfyller kompetansen som allerede finnes i bedriften. I tillegg til dette er det viktig at personen passer inn i deres bedriftskultur.

Leter dere etter nye ansatte i Drammen?

Kontakt vårt rekrutteringsbyrå i Drammen for en hyggelig prat. Bjørg Fjell Rekruttering har lang erfaring med ansettelser. Vi gir oss ikke før vi har funnet rett kandidat til stillingen og bedriften. Vi ser frem til å arbeide med dere.

Kontakt oss