Vikarbyrå i Oslo, Drammen og Trondheim

Har du behov for å leie inn en vikar fra et vikarbyrå i Oslo, Drammen eller Trondheim? Bjørg Fjell Rekruttering har tilgang på et bredt utvalg vikarer innen økonomi, regnskap, lønn, HR og administrasjon.

De fleste bedrifter har av og til behov for en midlertidig ansatt. Det kan kan skyldes sykemeldinger, permisjoner eller ferieavvikling. Bjørg Fjell Rekruttering i Oslo, Drammen eller Trondheim hjelpe deg med å finne en kvalifisert og dyktig vikar.

Bjørg Fjell Rekruttering startet opp i 1985, og har siden jobbet med rekruttering til både faste og midlertidige stillinger i ulike bransjer. Vår lange og brede erfaring har gjort at vi vet mye om hvordan vi skal finne riktig kandidat til våre kunder.

Bredt spekter av vikarer

Gjennom årene har vi opparbeidet oss en stor database med vikarer innen våre fagområder: Regnskap, lønn, økonomi, kontor og administrasjon.

Ved å få hjelp av oss, et vikarbyrå i Oslo, Drammen eller Trondheim, kan du altså få tilgang på vikarer du ellers kanskje ikke hadde kommet i kontakt med.

Vårt vikarbyrå i Oslo, Drammen og Trondheim kan tilby vikarer med forskjellige utdanningsnivåer og ulik erfaring. Vi kan hjelpe deg med hele bemanningsprosessen – fra å utforme en kravspesifikasjon, til å holde intervjuer og kontakte referanser.

Vi kan også hjelpe deg med deler av prosessen, som for eksempel å holde førstegangsintervjuer.

Spar tid – overlat bemanningen til oss

Å finne en kvalifisert vikar kan ta tid, og dette er én av grunnene til at du bør overlate jobben til oss i Bjørg Fjell Rekruttering.

Vi kan avlaste dere ved å finne passende kandidater og holde intervjuer, slik at dere kun behøver å bruke tid på å foreta en endelig vurdering av hvem dere vil leie inn fra oss.

Når dere leier inn en vikar gjennom vårt vikarbyrå i Oslo, Drammen eller Trondheim, tar vi oss av arbeidsgiveransvaret. Dette betyr at dere ikke trenger å tenke på administrative ting som lønnskjøring og arbeidsavtale.

 

Kurs og utvikling

Å ansette en vikar gjennom vårt vikarbyrå i Oslo, Drammen eller Trondheim er en vinn-vinn situasjon både for dere og vikaren. Dere får dekket et midlertidig behovet for arbeidskraft, og vikaren får verdifull arbeidserfaring.

 

Mulighet for fast ansettelse

For enkelte er et vikariat veien til en fast stilling. Kanskje dere ser behovet for å forlenge vikariatet, eller tilby vikaren en fast stilling?

 

Trenger du en dyktig vikar? Kontakt oss i dag!

Bjørg Fjell Rekruttering har lang erfaring med rekruttering til faste og midlertidige stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon.

Vi legger stor vekt på personlig service, og tilstreber at du som kunde skal ha færrest mulig kontaktpunkter gjennom hele prosessen. Vi har kontorer i Oslo, Drammen og Trondheim.

Hos oss møter du dyktige og erfarne rådgivere som gjør sitt ytterste for å finne den vikaren som passer best inn i deres bedrift.

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Våre dyktige rekrutteringsrådgivere hjelper deg gjerne.