2018 Bf 1209 005 Medarbeider 1024X401Px 72Dpi

Temaoversikt Artikler

Vikarbyrå Drammen

Leter du etter et vikarbyrå i Drammen? Bjørg Fjell Rekruttering hjelper deg med å finne en dyktig vikar innen regnskap, økonomi, lønn, kontor og administrasjon.

Kontakt oss

Mange bedrifter trenger i blant én eller flere midlertidige ansatte. Det kan være på grunn av permisjon, omstrukturering eller prosjektarbeid. La Bjørg Fjell Rekruttering hjelpe deg med å finne rett person til jobben.

Derfor bør du velge Bjørg Fjell Rekruttering:

  • Du sparer tid – vi gjør jobben for deg
  • Vi har 30 års erfaring med bemanning
  • Vi bruker oppdaterte metoder og verktøy for å finne rett person
  • Du får en rådgiver som du kan støtte deg til før, under og etter prosessen

Vi er spesialisert innen regnskap, økonomi, lønn, kontor og administrasjon. Innen disse fagfeltene kan vi blant annet tilby kandidater med lang erfaring, nyutdannede, mellomledere eller ledere.

Trenger du et vikarbyrå i Drammen? Bjørg Fjell Rekruttering hjelper deg.

Vikarbyrå Drammen: Vi finner rett person til jobben

Vi vet at det kan være tidkrevende å finne riktig vikar. La oss ta oss av bemanningen – så kan du fokusere på andre ting.

Kompetente vikarer innen ulike fagfelt

Vi hjelper deg å finne dyktige vikarer innen ulike fagfelt. Vi er blant annet spesialisert innen:

  • Regnskap
  • Økonomi
  • Lønn
  • Kontor
  • HR
  • Administrasjon

Stillinger i disse fagfeltene krever ofte lang utdanning og mange års erfaring. Vi sørger derfor for at vi til enhver tid oppdaterer vår database med aktuelle kandidater innen våre spesialistområder. Ved å bruke oss vil du kanskje få den regnskapsføreren, økonomen eller HR-konsulenten som din bedrift har behov for.

Erfaringen som passer din bedrift

Bjørg Fjell Rekruttering har et stort nettverk med en rekke vikarer med ulik erfaring. Vårt mål er å finne en person som passer til bedriften, stillingen eller prosjektet. Fortell oss gjerne hvilke behov dere har, så skal vi hjelpe dere med å finne en egnet vikar.

Vikarer som er nyutdannet

Noen bedrifter foretrekker en nyutdannet vikar. Dersom det gjelder din bedrift, kan vi hjelpe deg. En nyutdannet vikar har ofte ikke så lang erfaring fra arbeidslivet, men kan blant annet ha den fagkunnskapen bedriften er ute etter.

Vikar med mange års erfaring fra lignende stillinger

Ofte kreves det lang erfaring for å fylle en stilling. Flere av våre vikarer har mange års erfaring, og kan raskt steppe inn i en rolle. Hvis du leter etter en kompetent vikar fra et vikarbyrå i Drammen, bør du kontakte oss.

Mellomleder eller leder med riktig kompetanse

Flere bedrifter har også behov for dyktige mellomledere eller ledere i midlertidige stillinger. Dette kan for eksempel være innen regnskap, økonomi, lønn eller administrasjon, eller en som kan lede bedriften gjennom en omstillingsprosess. Da trenger man en kompetent leder med riktig erfaring.

Vi dekker alle nivåer

Hos Bjørg Fjell Rekruttering kan vi med andre ord tilby vikarer med erfaring på ulike nivå. Vi finner noen med det erfaringen som passer din bedrift best.

Vi hjelper deg når du trenger vikarbyrå i Drammen

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du leter etter en dyktig vikar i Drammen eller i området rundt Drammen. Hos oss får du hjelpen du trenger. Bjørg Fjell Rekruttering finner rett person til jobben. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt oss