Bemanning

Skreddersydde bemanningsløsninger

Er du på jakt etter en vikar innen regnskap, økonomi, lønn, kontor og administrasjon? Eller kanskje du har et midlertidig behov for en dyktig leder eller mellomleder? Bjørg Fjell tilbyr deg skreddersydde bemanningsløsninger, som sikrer deg de riktige menneskene.

Det kan være mange grunner til å anvende en vikar fremfor en fast ansatt. Du har kanskje behov for å tette et hull mens noen av dine faste medarbeidere er ute i permisjon. Din bransje opplever muligens belastningsmessige svingninger, slik at det er ulønnsomt å ansette fast. Eller kanskje du har et midlertidig prosjekt hvor det er bruk for ekstra arbeidskraft.

Bjørg Fjell Rekruttering kan – uansett årsak – hjelpe deg med å finne den rette medarbeideren som vil oppfylle de behovene du har. Vi har 30 års erfaring innen rekruttering og bemanning. Våre rådgivere jobber målrettet for å skaffe deg rett person til jobben.

Dyktige og kvalifiserte vikarer

Hos Bjørg Fjell har vi tilgang til dyktige kandidater på alle funksjonsnivå innen våre spesialområder: regnskap, økonomi, lønn, kontor og administrasjon. Vi kan tilby alt fra kandidater som har mange års erfaring og kjenner faget til nyutdannede personer som ser ting med friske øyne, eller erfarne spesialister med ferdigheter på høyeste nivå. Vi kan dessuten tilby kompetente ledere - alt avhengig av ditt behov.

I Bjørg Fjell er vi opptatt av å være faglig oppdatert for å optimalisere arbeidet med å finne de riktige kandidatene. Vår oppgave er å gjøre bemanning til en problemfri prosess, som kan skape verdi for deg og din bedrift.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi er alltid klare for en prat!