Bemanningsbyrå i Oslo, Drammen og Trondheim

mann som jobber i bemanningsbyrå

Det kan være mange grunner til å anvende en vikar fremfor en fast ansatt. Bjørg Fjell Rekruttering er et bemanningsbyrå som hjelper deg på veien.

Hvorfor vikar?

Du har kanskje behov for å tette et hull mens noen av dine faste medarbeidere er ute i permisjon. Din bransje opplever muligens belastningsmessige svingninger, slik at det er ulønnsomt å ansette fast. Eller kanskje du har et midlertidig prosjekt hvor det er bruk for ekstra arbeidskraft?

Vi kan – uansett årsak – hjelpe deg med å finne den rette medarbeideren som vil oppfylle de behovene du har. Vi har over 30 års erfaring innen bemanning og rekruttering. Våre rådgivere jobber målrettet for å skaffe deg rett person til jobben.

 

Et bemanningsbyrå som gir deg dyktige og kvalifiserte vikarer

Hos Bjørg Fjell har vi gjennom lang erfaring som bemanningsbyrå tilgang til dyktige kandidater på alle funksjonsnivå innen våre spesialområder: regnskap, økonomi, lønn, kontor og administrasjon. Vi kan tilby alt fra kandidater som har mange års erfaring og kjenner faget til nyutdannede personer som ser ting med friske øyne, eller erfarne spesialister med ferdigheter på høyeste nivå. Vi kan dessuten tilby kompetente ledere – alt avhengig av ditt behov.

 

Finne de riktige kandidatene

I Bjørg Fjell er vi opptatt av å være faglig oppdatert for å optimalisere arbeidet med å finne de riktige kandidatene. Vår oppgave er å gjøre bemanning til en problemfri prosess, som kan skape verdi for deg og din bedrift. Godt samarbeid er nøkkelen til suksess. Se mer om tips til ansettelsesprosessen her!

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Våre kontorer er lokalisert i Oslo, Drammen og Trondheim og alltid klare for en prat!