Per Øyvind Fjellvang

Seniorrådgiver

Bilde av Per Øyvind Fjellvang

Erfaring

Per Ø. Fjellvang jobber som Seniorrådgiver i Bjørg Fjell Rekruttering. Han har jobbet i selskapet i 14 år og har en sentral rolle i flere prosesser, og utfører alt fra utforming av annonser, intervjuer, testing, omfattende kartlegging av kundens bemanningsbehov og intervju av kandidater, og kvalitetssikring gjennom referanser og bakgrunnssjekker. I tillegg har Per kontinuerlig dialog og møter med kunder og kandidater, for å dekke våre oppdragsgiveres behov på en effektiv måte med høy kvalitet.

Per har utdannelse innen økonomi og markedsføring, og har over 20 års erfaring som daglig leder, og regnskap- og lønnsansvarlig.

I møte med kunder og kandidater oppleves han som serviceinnstilt, personlig og imøtekommende.

Han er sertifisert bruker av Human Content AS sin kompetanse- og personlighetskartlegging.

Hvem er Per?

Jeg er sosial og glad i mennesker. Derfor trives jeg i rollen som rekrutterer i Bjørg Fjell Rekruttering. Her kan jeg løse kunders behov for bemanning og intervjue mennesker som ønsker en drømmejobb, eller kanskje få sin første erfaring i arbeidslivet. Mye av motivasjonen og gleden er å få realisert kundens ønsker og kandidatens drømmer!

Her kan jeg løse kunders behov for bemanning og intervjue mennesker som ønsker en drømmejobb, eller kanskje få sin første erfaring i arbeidslivet.

- Per Øyvind Fjellvang