Merethe Harvik

Seniorrådgiver

Erfaring

Etter min høyskoleutdanning innen økonomi og administrasjon har jeg hovedsakelig arbeidet i stillinger som innebærer oppgaver innen ledelse, salg og kundeoppfølging og jeg har hatt personalansvar i både offentlig og private virksomheter.

Jeg har også vært medeier i et rekrutterings og bemanningsbyrå i 16 år med alt hva det innebærer av ansvar og stor bredde i oppgaver før jeg begynte hos Bjørg Fjell Rekruttering.

Summen av dette blir at jeg har mye kunnskap om hva som kreves i de ulike stillingene vi rekrutterer og bemanner til hos våre kunder, og jeg vet etter hundrevis av intervjuer med kandidater at de fleste personer man møter kan så mye mer enn hva CV-en beskriver.

Hvem er Merethe?

Jeg er en positivt innstilt person og det faller naturlig for meg å møte alle med et smil og med et ønske om å yte best mulig service. Jeg er også meget bevisst at jeg har et stort ansvar i mitt daglige arbeid, og derfor varmer gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder og kandidater mye.

Jeg vil lytte for å forstå ditt arbeidskraftbehov som kunde, og respektere dine ønsker når jeg møter deg som er på søk etter din neste jobb. Jeg er bare bindeleddet.

- Merethe Harvik