Kim Inge Nilsen

Rådgiver

Erfaring

Kim Inge er utdannet Siviløkonom med mastergrad innen økonomi og ledelse fra Handelshøgskolen BI med spesialisering innen endringsledelse, kombinert med Bachelorgrad i økonomi fra Universitetet i Sørøst-Norge med utvekslingsstudier fra University of Rhode Island i USA.
Før Kim ble rådgiver hos Bjørg Fjell jobbet han innen topplederrekruttering spesialisert mot finans- og industrisektoren hos Russell Reynolds Associates i Barcelona, Spania. Han er en tidligere konkurranseutøver innen Troppsturn, instruktør og daglig leder hos Drammens Turnforening med over 10 års erfaring innen kundeservice.

Hvem er Kim?

Jeg er en relasjonsbygger som ønsker å være en kompetent sparrings- og samarbeidspartner med både jobbsøkere og oppdragsgivere. Jeg får glede av meningsfulle interaksjoner og ønsker å ha en positiv påvirkning på de jeg møter og får gleden av å jobbe sammen med.

Endringer er alltid skummelt og tar ekstra energi, men det å våge å ta et skritt utenfor komfortsonen kan åpne opp en verden du ikke visste eksisterte og et fantastisk eventyr.

- Kim Inge Nilsen