Søk & utvelgelse

Vår rekrutteringsprosess

Vårt mål er å sikre våre kunder de best egnede kandidatene.  I Bjørg Fjell jobber vi derfor langsiktig og strategisk med å etablere solide relasjoner som vi bruker aktivt i vår rekrutteringsprosess.

Vi har erfart at et sunt og sterkt nettverk er nøkkelen til suksessfull rekruttering. Gjennom kontakter i de rette miljøene søker vi bevisst etter de beste kandidatene. Vi ser verdien i stadig å utvide nedslagsfeltet og jobber målrettet med å etablere nye relasjoner samtidig som vi tar vare på de som vi har bygget opp gjennom årene.   

(I tråd med vår grunnleggende forretningside har Bjørg Fjell siden starten i 1985 og frem til i dag, opparbeidet seg et solid kunde- og kandidatnettverk både i privat og offentlig sektor.)

Våre tilbud innen søk og utvelgelse

Hos Bjørg Fjell tilbyr vi deg alle tjenester innen søk og utvelgelse. Vi jobber med annonserte prosesser, search-oppdrag samt kombinasjon av annonse og search-oppdrag. Vi utarbeider skreddersydde løsninger som passer dine behov og vi strekker oss langt for å finne din kandidat.

For å sikre at vi finner de best kvalifiserte kandidatene som også passer inn i bedriftens kultur, legger vi stor vekt på å kartlegge kandidatens personlige egenskaper og holdninger i tillegg til relevant kompetanse og erfaring.

Gjennom vår lange erfaring, profesjonelle tilnærming og gode prosesser sikrer vi kunder og kandidater god oppfølging gjennom hele prosessen. Vi jobber kontinuerlig med kartlegging og analyse av dyktige kandidater, slik at vi kan tilby deg de beste innen din bransje.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg. Vi er alltid klare for en prat!

«

Vi har i 30 år vært rekrutteringsspesialiten innen økonomi, administrasjon og regnskap.

»

Bjørg I. Fjell
Styreleder

Mobil: (+47) 91 88 74 39
bjorg.i.fjell@bjorgfjell.no

Bjørg Fjell