Christina Wocintechchat Com Vzfgh3 Rapz M Unsplash

Temaoversikt Artikler

Bemanningsbyrå Trondheim

Har du behov for en midlertidig ansatt innen økonomi, regnskap eller administrasjon? Da kan vi som bemanningsbyrå i Trondheim hjelpe deg. Les mer om våre tjenester her.

Kontakt oss

Har du behov for en kvalifisert medarbeider innen økonomi, regnskap eller administrasjon er det en fordel å ha kunnskap om rekruttering til disse fagområdene.

Bjørg Fjell Rekruttering har vært spesialister på rekruttering innen økonomi, regnskap og administrasjon siden 1985, og det gjør at vi har god erfaring med å finne de riktige kandidatene til disse stillingene.

Som bemanningsbyrå i Trondheim kan vi hjelpe deg både med bemanning til midlertidige stillinger og rekruttering til faste stillinger. Vi legger stor vekt på personlig service overfor våre kunder, og gir oss ikke før vi finner den rette medarbeideren til din bedrift.

Dette kan vi hjelpe deg med

I over 30 år har vi hjulpet store og små bedrifter med å finne dyktige medarbeidere. Det er ikke alltid kundene våre trenger hjelp med hele bemanningsprosessen. Noen ganger trenger man kanskje bare hjelp til å finne kvalifiserte kandidater og holde det første intervjuet.

Uansett hvilke behov din bedrift har, kan vi hjelpe dere. Vi kan enten ta oss av hele bemanningsprosessen, eller bare deler av den.

Kartlegging og søk

Prosessen begynner med at vi tar en prat med dere om stillingen og hva slags person dere er ute etter. For å finne kvalifiserte kandidater, er det viktig at vi har et tydelig bilde av hvilke kvalifikasjoner, kompetanse og utdanning dere ønsker at personen har. Deretter lager vi en detaljert kravspesifikasjon, og vi kan legge ut stillingsannonsen i de rette kanalene.

Én av fordelene ved å kontakte vårt bemanningsbyrå i Trondheim er at vi har en database med kandidater som kanskje kan passe inn i den ledige stillingen hos dere. Dette gjør at vi kan ta kontakt med kandidater som kanskje ikke er aktive jobbsøkere. Kandidatene i vår database har alle ulik type bakgrunn og kompetanse.

Noen av dem har høy utdanning og mange års erfaring, mens andre er yngre og/eller nyutdannede. Vi intervjuer attraktive og relevante kandidater fortløpende, og forsøker å være i forkant av våre kunders behov.

Intervjuer og tester

Noe av det som tar mest tid i bemanningsprosessen, er å sile ut kandidater og holde jobbintervjuer. Når du får hjelp av Bjørg Fjell Rekruttering til å finne en ny medarbeider, kan vi avlaste dere slik at dere kan bruke tiden deres på andre ting enn å intervjue alle kandidatene.

Vi har lang erfaring med å holde jobbintervjuer, og sørger for at rekrutteringsprosessen blir gjennomført på en strukturert og grundig måte.

Ansettelse og oppfølging

Bjørg Fjell Rekruttering kan også bistå med andre deler av bemanningsprosessen, som å tilby personlighet- og evnetester og kontakte referanser.

Når personen er ansatt, er vi nøye på å følge opp både vikaren og dere som kunde. Vi har alltid som mål at både kunden og kandidaten får oppfylt sine forventninger.

Bemanningsbyrå i Trondheim – kontakt oss i dag

Å ansette nye medarbeidere kan være risikofylt, spesielt om du ikke har så mye erfaring med ansettelsesprosessen.

Som bemanningsbyrå i Trondheim har vi lang erfaring med rekruttering, og ønsker å bidra til en trygg og profesjonell rekrutteringsprosess.

Ta kontakt med oss i dag dersom du trenger hjelp av et bemanningsbyrå i Trondheim. Vi er alltid klare for å ta en prat!

Kontakt oss