Scott Graham 5F Nm Wej4T Aa Unsplash

Temaoversikt Artikler

Bemanningsbyrå i Oslo

Trenger du hjelp fra et bemanningsbyrå i Oslo? Bjørg Fjell Rekruttering har lang erfaring innen bemanning, og kan tilby vikarer til midlertidige stillinger.

Kontakt oss

Har dere mottatt en sykemelding fra en av deres ansatte, eller skal en på avdelingen ut i foreldrepermisjon? Skal dere i gang med et prosjekt og har behov for å leie inn en vikar som kan ta seg av de daglige oppgavene, slik at dere kan fokusere på prosjektet?

Hvis din bedrift har behov for mer arbeidskraft, kan det være lurt å leie inn en vikar fra Bjørg Fjell Rekruttering. Ved å leie inn en vikar fra oss kan dere få dekket et midlertidig behov i deres bedrift. Vi kan tilby vikarer til midlertidige stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon.

Fordeler ved å bruke et bemanningsbyrå

Enkelte tenker kanskje at det er lett å finne den rette kandidaten selv, men det er mange grunner til at du heller bør overlate jobben til et bemanningsbyrå i Oslo som Bjørg Fjell Rekruttering. Her er noen av dem:

Større valgmuligheter

Hvis du utlyser stillingen på egenhånd, kan det hende at du går glipp av noen av de mest egnede kandidatene til stillingen. Bjørg Fjell Rekruttering har over 30 års erfaring med rekruttering til faste og midlertidige stillinger, noe som har gjort at vi har opparbeidet oss en base av personer med ulik type utdannelse og arbeidserfaring. Flere av kandidatene har også vært i oppdrag gjennom oss tidligere.

Benytt dere av vår ekspertise

Ved å få hjelp av vårt bemanningsbyrå i Oslo, kan du unngå feilansettelser. Å finne rett person til en midlertidig stilling kan være vanskelig og tidkrevende. Det er derfor lurt å få hjelp av dyktige rekrutteringsrådgivere.

Når dere overlater jobben til et bemanningsbyrå i Oslo som Bjørg Fjell Rekruttering, kan dere bruke tid på andre viktige oppgaver istedenfor å søke etter og intervjue kandidater.

Vårt bemanningsbyrå i Oslo kan utføre hele rekrutteringsprosessen, eller bare deler av den. Vi intervjuer attraktive og relevante kandidater fortløpende, og forsøker alltid å være i forkant av våre kunders behov. Kanskje har vi allerede intervjuet din neste regnskapsmedarbeider?

Les også: Rekruttering

Vi finner den best egnede kandidaten

Har dere behov for en ansatt i en midlertidig periode, er det lurt å kontakte Bjørg Fjell Rekruttering. Vi har kandidater i vår base som både er på utkikk etter heltid- og deltidsstillinger, og vi har kandidater som ser etter både korte og lengre vikariater.

Vår jobb er å matche deres behov med den best egnede kandidaten. Ved å være i oppdrag hos dere, får vikaren erfaring som er gull verdt å ta med seg videre i karrieren.

Vi har arbeidsgiveransvaret

Når dere leier inn en vikar gjennom Bjørg Fjell Rekruttering, har vi arbeidsgiveransvaret. Det vil blant annet si at vi har ansvaret for arbeidsgiveravgift, lønn, feriepenger, pensjon og lignende. Vi tar oss av arbeidsgiveransvaret i hele innleieperioden slik at dere kan fokusere mer på kjernevirksomheten.

Hva er forskjellen på rekruttering og bemanning?

Det er lett å tenke at bemanning og rekruttering betyr det samme, men det er ikke helt riktig. Ved rekruttering dreier det seg om at vi bistår dere i ansettelsesprosessen av en medarbeider til en fast stilling hos dere.

Bemanning handler gjerne om å ansette personer for et midlertidig oppdrag. Her kan dere for eksempel leie inn en vikar via oss som bemanningsbyrå, slik at dere kan dekke et midlertidig behov uten å måtte ansette personen i bedriften.

Om Bjørg Fjell Rekruttering

Bjørg Fjell Rekruttering ble startet av Bjørg Irene Fjell i 1985, Vår lange erfaring gjør at vi vet hvordan vi skal finne dyktige kandidater til stillinger innen økonomi, regnskap, lønn, HR og administrasjon.

Ditt rekrutterings- og bemanningsbyrå i Oslo

Bjørg Fjell Rekruttering har hovedkontor i Oslo, men du finner oss også i Drammen og Trondheim. Vi kan hjelpe deg med å finne den beste kandidaten uansett om din bedrift har behov for en vikar til en midlertidig stilling, eller en ny ansatt til en fast stilling.

Som bemanningsbyrå i Oslo kan vi også hjelpe dere med å finne en dyktig leder eller fagperson. Vi skreddersyr våre leveranser etter deres behov, og legger stor vekt på personlig service og tilstedeværelse overfor våre kunder. Du kan forvente at vi alltid gjør vårt ytterste for å finne den beste løsningen for deres bedrift.

Hvis du trenger hjelp av et bemanningsbyrå i Oslo, så kontakt oss for en uforpliktende prat i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kontakt oss