Castle 4513690 1920

Tips & råd

Din rådgiver – også gjennom krisen

Vi er din rådgiver – også gjennom krisen. Det er en spesiell situasjon vi i dag står ovenfor. Som følge av viruset Covid-19 har de fleste av oss blitt berørt i en eller annen grad. Noen har mistet jobben, mange har blitt permittert og bedrifter har gått konkurs. Vi har alle fått kjenne på alvoret i denne situasjonen, og mange føler på en usikkerhet knyttet til hva morgendagen vil bringe.

Vi mennesker er til enhver tid avhengige av å ha gode støttespillere rundt oss, men i en krise forsterkes ofte dette behovet. Det vi nå står ovenfor er noe vi ikke har vært borte i tidligere (heldigvis) og det er viktigere enn noen gang at vi står sammen gjennom krisen. Sammen skal vi komme styrket ut av dette.

Vi i Bjørg Fjell Rekruttering er og vil alltid være her for deg som din rådgiver. Gjennom 35 år har vi vært din støttespiller gjennom tykt og tynt. Vi har i alle år utgjort en forskjell, og det skal vi fortsette med. Vi er den gode rådgiveren for deg som skal ansette. Vi er her for deg som av ulike årsaker søker nye utfordringer. Vi er her for å bistå med å avdekke et kompetansegap. Vi er her for deg som er usikker på hvor veien går videre. Vi er og vil alltid være din rådgiver, uavhengig av situasjonen du står ovenfor.

Når vi mennesker står ovenfor en situasjon vi ikke har vært borte i tidligere, står vi ofte også ovenfor nye problemstillinger og utfordringer. I slike perioder er det spesielt viktig å ha gode og dyktige støttespillere med på laget. Støttespillere som forstår deg og din situasjon. Som kan sitt fagfelt og som kan gi råd til deg eller din virksomhet. Støttespillere som kan bistå med å avdekke et kompetansegap og gjøre deg bedre rustet for fremtiden og kommende utfordringer.

Vi er rekrutteringsspesialisten innen økonomi og administrasjon. Med flere års erfaring og med god kjennskap til markedet, sørger vi for å hele tiden holde oss oppdatert slik at vi kan gi deg eller din virksomhet gode råd. Ved hjelp av vår faglige kompetanse og ulike verktøy, er vi godt rustet til å bistå deg med ulike tjenester innen rekruttering og bemanning.

Til tross for at situasjonen er uoversiktlig, må vi alle tenke fremover. Når vi står samlet (med god avstand) og strekker ut en hjelpende hånd, kan vi alle bidra med det vi er gode på – og på den måten gjør vi morgendagen litt enklere å håndtere.

Bruk tiden – det er ofte under kriser at vi kjenner litt ekstra på hvor skoen trykker. Bruk de du har rundt deg – sammen er vi best. Se fremover, og husk at en rekrutteringsprosess tar tid.

Vi gjør det vi kan for at det skal bli bra igjen – er du med?