2018 Bf Cmolin Team 057 Sw

Fagartikkel

En trygg partner i jakten på den riktige medarbeideren

Nyansettelser kan være en risikosport. Et feilsteg kan koste bedriften din mange penger. Rekrutteringsbyrået Bjørg Fjell bidrar til en tryggere prosess og har lang erfaring med å finne kandidaten som best passer din bedrifts behov.

Å finne den riktige medarbeideren kan være en lang, vanskelig og tidkrevende prosess. Samtidig er det en av de viktigste oppgavene man som bedriftsleder gjør, sier rådgiver i Bjørg Fjell Rekruttering, Christian Molin.

Spesialister på markedet

Bjørg Fjell er spesialister på økonomistillinger og har til enhver tid en stor database med relevante kandidater. De kjenner markedet og vet dermed hvilke behov som gjør seg gjeldende for din bedrift.

En god ansatt tilfører entusiasme, arbeidsvilje og profitt til bedriften. Feilansettelser kan derimot bli kostbare ved at dyrebar tid går med i tillegg til at det stjeler fokus fra andre arbeidsoppgaver. Ved å hyre inn et rekrutteringsbyrå som kjenner markedet, kan organisasjoner spare mye tid og samtidig være sikker på at man får en riktig person på laget.

  • Vi er spesialister på vårt område og vet hele tiden hvordan markedet ser ut, sier Molin.

    Rekrutteringsbyrået holder seg konstant oppdatert på hva som beveger seg i markedet og hvilke kandidater som er å finne. De besøker blant annet jevnlig BI for å holde kontakt med en viktig utdanningsinstitusjon og lete frem nye, gode kandidater.

Menneskekjennere

Men det er ikke bare kompetanse og erfaring som skal legges på vektskålen på jakt etter rett kandidat. Mer enn 30 års erfaring har vist Bjørg Fjell at menneskekunnskap er vel så viktig å inneha for en rekruttere. Rådgiverne i Bjørg Fjell har lang erfaring med å matche kandidater og kunder basert på dette og skape en vinn-vinn situasjoner.

  • Vi er flinke til å lese mennesker og søker alltid en 100% match, sier Molin.

Samarbeid med kunden

Bjørg Fjell starter alle prosesser med en grundig kravspesifikasjon i samarbeid med oppdragsgiver. Denne danner grunnlaget for hele rekrutteringsprosessen og er det absolutt viktigste verktøyet for å sikre et godt resultat.

Som organisasjon kan man bruke Bjørg Fjell som partner fra start til slutt, eller til deler av prosessen som søk eller sluttvurderinger. 

Tilpasset vårt behov

Rema Regnskap kontaktet Bjørg Fjell for hjelp i sin ansettelsesprosess. Avdelingsleder Marianne Løwe var meget fornøyd med resultatet av partnerskapet. 

  • Vi har fortsatt å bruke Bjørg Fjell fordi vi får service tilpasset vårt behov. Vi har ansatt flere gode kandidater. I tillegg har vi et godt samarbeid og en god tone, sier hun.

Dersom du er ute etter å eliminere risiko og samtidig spare tid og penger vil Bjørg Fjell Rekruttering være en trygg partner i jakten på din neste medarbeider.

Kontakt oss for en uforpliktende prat.