Charlotte Rendalsvik

Rådgiver

Erfaring

Med en Bachelor i organisasjon og ledelse og en Bachelor i sports management, har jeg opparbeidet meg en bred organisasjonsforståelse. Jeg tar per dags dato en Master i forretningsutvikling ved siden av jobb, som vil gi meg enda bedre kunnskap om forretningsutvikling, og digitale omstillinger. Som Rådgiver i Bjørg Fjell Rekruttering tar jeg med meg erfaring fra organisasjonsutvikling, pensjon- og forsikring og markedsføring.

Hvem er Charlotte?

Som en positiv, aktiv og nysgjerrig person har jeg gjennom mine studier og foreløpig yrkeskarriere opparbeidet meg kunnskap om endringsprosesser og mennesker, og er opptatt av å få ut potensialet i de ressursene man har tilgjengelig.

I dialog med kunder og kandidater vil jeg derfor være en løsningsorientert, pliktoppfyllende og tilgjengelig veileder, slik at prosessen blir så sømløs og effektiv som mulig.

Jeg er opptatt av å gjøre det lille ekstra for mine kunder. Har dere behov for en ny stjerne på avdelingen? Trenger du råd for å finne drømmejobben? Kontakt meg i dag! 

- Charlotte Rendalsvik