Carl Frederick Wennersten

Rådgiver

Carl Frederick har enestående ferdigheter innenfor relasjonsbygging, serviceinnstilling, salg og oppnåelse av resultater, som gjør prosessen mellom han og sine klienter svært enkel og effektiv. Han har hatt en lukrativ karriere som bilselger og vært med på oppstart av en svært suksessfull sportsbilforhandler. Ved siden av dette har han utført proaktiv headhunting som senere ble hans rette karrierevalg for fremtiden.

Senere har han fått mye anerkjennelse og tillit fra noen av Norges mest kjente selskaper for sitt bidrag til ansettelse fra nyutdannede, mellomledere og helt opp til toppledere. Hans evner til å identifisere talent og bygge sterke relasjoner har gjort ham til en pålitelig og verdifull ressurs for selskapene han har jobbet med.

Carl Frederick har en unik evne til å tenke utenfor boksen samt tilføre stor verdi for selskaper og kandidater som bruker ham som en ressurs innen rekrutteringsbistand.

HVEM ER Carl Frederick?

Jeg er en person som brenner for å spre glede og positivitet. Jeg tror alltid på at det finnes en løsning, uansett hvor vanskelig situasjonen måtte være. Jeg elsker å bruke min kompetanse og tid på en måte som kan gjøre en forskjell for andre.

Når jeg har fritid, liker jeg å tilbringe den med min hund ellers så finner du meg med en bok i hånden om psykologi, forhandlinger, entreprenørskap, relasjonsbygging og selvutvikling. Jeg er alltid ivrig etter å lære og utvide min kunnskap på disse områdene. Jeg tror på at selvutvikling og kontinuerlig læring er nøkkelen til å oppnå suksess og lykke i livet.

Så, hvis du lurer på hvem jeg er, så er jeg en person som lever livet med en positiv holdning og en vilje til å hjelpe andre.

- Carl Frederick Wennersten